Boi Thomasse
Accountmanager

"Wie goed doet, goed ontmoet."

Ondernemend, optimistisch, empathisch, creatief en een goed gevoel voor humor zijn woorden welke mijn karakter het best omschrijven. Ik vind het belangrijk om mensen juist te behandelen.
Mijn motto is: ”Wie goed doet, goed ontmoet.”

Aan mij de taak notariskantoren te enthousiasmeren en bekend te maken met NEXTassyst. Achterhalen welke eigenschappen van NEXTassyst doorslaggevend zijn  om voor Devoon te kiezen, geeft mij energie. “Hoe kan ik ervoor zorgen dat notariskantoren nog efficiënter kunnen werken?”, is wat mij bezig houdt.

Kiezen voor Devoon is terecht komen in een warm bad. We maken onderdeel uit van de Lexxyn Groep, waarbinnen elk bedrijf zijn eigen specialisme heeft. De samenwerking met onze collega’s van ICT Concept sluit naadloos aan op de verwachtingen van onze klanten; volledig ontzorgd worden. Wij verzorgen de software,  zij de infrastructuur om deze optimaal te kunnen gebruiken. Daar zijn wij enorm trots op!

Ik ben vaak in de sportschool te vinden. Dit zorgt ervoor dat ik weer nieuwe energie krijg en de volgende dag weer fris kan beginnen. Ook ben ik vaak op het strand te vinden. Even weg van alle dagelijkse  beslommeringen. Het komende  jaar wil ik weer een verre reis  maken. Culturen welke mij onbekend zijn, vind ik interessant. Bezoeken van de hoofdsteden en praten met de lokale bevolking staan elke vakantie bovenaan mijn lijst. Ik ben van mening dat dit een verrijking is van jezelf.