Gertjan de Gans
Marketing manager

"Elke dag een stapje beter."

Mijn notariële carrière begon als kandidaat notaris familierecht. Na deze periode heb ik mij de afgelopen jaren verder ingezet om vanuit zijn twee specialismes (marketing en notarieel recht) notariskantoren en het notariaat te helpen bij het omgaan met en inspelen op veranderende marktomstandigheden en klant(behoefte). Dit onder andere door het platform Vraagdenotaris.nl op te zetten.

Sinds 2016 mag ik mijn kennis ook inzetten bij Devoon & de Lexxyn Groep om notariskantoren op het vlak van digitalisering en automatisering verder te helpen. Elke dag een stapje beter is hierbij het uitgangspunt. Het doel is om er voor te zorgen dat het voor de klanten zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Want hoe makkelijker het is voor onze klanten hoe beter.

In mijn vrije tijd houd ik er van om samen met mijn vrouw en (inmiddels) zoon en dochter te genieten van andere landen en culturen. Daarnaast ben ik vaak op het sportveld (tennis en volleybal) te vinden. Dit is een goede tegenhanger van het bourgondische leven waar wij heel erg van houden.