Heleen Bernsen

Heleen Bernsen
Consultant

"Dat klopt, maar het kan ook makkelijker."

Ongeveer 14 jaar ben ik werkzaam geweest in het notariaat als notarieel medewerker. Daarna heb ik in totaal 7 jaar als consultant gewerkt bij andere softwareleveranciers voor het notariaat. Inmiddels alweer 13 jaar werkzaam als consultant bij Devoon.

In de functie als consultant probeer ik te zorgen dat kantoren optimaal werkzaam zijn met het pakket. De functie van consultant is heel breed. Enkele voorbeelden: ik geef advies hoe het productieproces verbeterd kan worden, geef trainingen over verschillende onderdelen NEXTassyst, programmeren van modellen, voorbereiding implementatie traject bij een overgang naar NEXTassyst.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan dure en uitdagende sporten: skiën, zeilen en paardrijden. Dagelijks ben ik met ons eigen paard bezig. Zorgen voor een paard geeft veel ontspanning. Dat is ook soms nodig om nieuwe energie op te doen na een werkdag.

Daarnaast wordt er in de zomer gezeild. De provincie Zeeland is dan favoriet. Genieten van weer en wind en het mooie landschap. De winters mogen koud zijn met veel sneeuw. Schaatsen met na afloop erwtensoep. Heerlijk. Daarnaast skiën. Uitdagende pistes maar ook pistes die door de bossen gaan, geven zo heerlijk gevoel.