Marcel van der Ploeg
Software Ontwikkelaar

"Een applicatie is zo goed als de klant vindt dat hij is."

Een gedreven softwareontwikkelaar met een goed oog voor de business, zo kan ik mezelf het best omschrijven. Breed georiënteerd en altijd op zoek naar innovatie die verbetering inhoudt.

Zelf heb ik al een verleden in het notariaat. Jarenlang heb ik als softwareontwikkelaar gewerkt bij Deno. Wij maakten software voor notariskantoren. Zodoende ken ik de markt en de specifieke processen in het notariaat.

Bij Devoon wil ik de beste software maken die je je kunt bedenken voor het notariaat. Maar let op, ‘de beste software’ is niet een door techneuten bedachte oplossing die ze zelf ‘helemaal geweldig’ vinden. Nee, de beste oplossing is de oplossing die de klant als beste ervaart. Mijn credo is dan ook: Een applicatie is zo goed als de klant vindt dat hij is. Daar blijft wat mij betreft de komende jaren de focus op liggen.

Buiten het werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, daarom geef ik wekelijks voetbaltraining. Daarnaast wandel ik graag, maar een mooie hobby is toch  ook wel mijn motor. Ik maak graag ritjes op een mooie zaterdag- of zondagmiddag.