Martin Duijs
Accountmanager | Teamleider | Projectleider

"Do or do not. There is no try."

Na een loopbaan van 10 jaar binnen het notariaat kreeg ik de kans om van buitenaf kantoren te helpen hun doelen te bereiken met behulp van modern gereedschap, NEXTassyst. De kennis en ervaring die ik als dossier behandelaar en verantwoordelijke voor de automatisering bij diverse kantoren heb opgedaan, kon ik direct gebruiken voor zowel de verkoop maar ook de invoering van NEXTassyst bij verschillende kantoren.

Het uitgangspunt van Devoon, "het kan altijd beter" is mij op het lijf geschreven. Altijd gaan voor de beste oplossing voor de klant en die samen doorvoeren geeft de klant het gewenste resultaat en mij de grootste beloning. De hectiek en altijd aanwezige tijdsdruk op een notariskantoor dwingt tot creatief denken en flexibel omgaan met elke unieke situatie. Daarom altijd vragen naar het waarom, het doel. Wat is het gewenste eindresultaat en hoe kan Devoon helpen dat deze specifieke klant dat doel ook bereikt?

Verder houd ik me met mijn collega's én onze klanten bezig met de toekomst van NEXTassyst. Door nauw contact met onze Lexxyn Partners delen we kennis en kunde om tot het bese resultaat te komen. De input van onze klanten is onmisbaar om er voor te zorgen dat NEXTassyst ook in de toekomst het meest fijne hulpmiddel blijft. Alle verschillende visies van klanten, collega's en derden smeden tot de meest optimale oplossing, geeft alle partijen een betrokkenheid die leidt tot een fantastische product, NEXTassyst. En ook dat is een reden om elke dag met plezier voor Devoon te mogen werken.