NEXTid

Een van de belangrijke - en verplichte - taken van de notaris is om de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is?  Dit is met het blote oog moeilijk vast te stellen.

Om u hierbij te helpen hebben Devoon en Keesing Technologies de krachten gebundeld. Met de ID scanner van Keesing Technologies kunt u vrijwel alle wereldwijd in omloop zijnde ID documenten scannen, inspecteren, verifiëren en - door middel van de koppeling met NEXTassyst - direct opslaan bij de juiste relatie.

Efficiënter werken
Door de koppeling tussen de scanner van Keesing Technologies en NEXTassyst kunt u sneller en efficiënter werken. U hoeft niet meer eerst een kopie van het identiteitsbewijs te maken, die vervolgens weer in te scannen en op te slaan in de relatiekaart in NEXTassyst. U hoeft ook niet meer handmatig de gegevens van het legitimatiebewijs over te nemen in NEXTassyst met kans op fouten.

Alle bovenstaande handelingen gaan met behulp van de ID scanoplossing van Keesing Technologies en Devoon automatisch. Het enige wat u nog zelf hoeft te doen is met één druk op de knop de verschillende recherches te doen.

Voordelen
Met de samenwerking tussen Devoon en Keesing Technologies beschikt u over de volgende voordelen:

1.Professionele verificatie van paspoorten, ID kaarten, rijbewijzen, visa en verblijfsvergunningen
2.Controle van de belangrijkste veiligheidskenmerken, o.a. watermerken, hologrammen en UV reacties
3.De scan en de datagegevens worden volledig automatisch opgeslagen in NEXTassyst
4.Met één druk op de knop kunt u diverse recherches doen zoals een BRP en een VIS recherche.
5.U bent voorbereid op nieuwe toepassingen voor digitale legitimatiebewijzen zoals NotarisID

Wat kost het?
Voor de kosten van de ID scanner en de scansoftware van Keesing Technologies maken zij graag voor u een offerte op maat. Voor het gebruik van NEXTid (de koppeling tussen de scanner en NEXTassyst) betaalt u voor gebruiksrecht, onderhoud en support per maand € 25,01.

Meer weten?
Wilt u gebruik maken van NEXTid of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martin (06 1472 6397 of martin@devoon.nl) of Boi (06 1448 3039 of boi@devoon.nl).