NEXTscan

Met de NEXTscan kan een kantoor eenvoudig binnengekomen stukken scannen en direct aan een dossier of relatie koppelen. Met deze oplossing hoeft een kantoor dus niet de documenten te scannen naar email of iets dergelijks maar komen de gescande documenten direct in het desbetreffende dossier in NEXTassyst terecht. De meeste bestaande MFP’s (Multi Functional Printers) bieden deze functionaliteit.

Hoe werkt het?
Uw MFP wordt met NEXTscan voorzien van een extra scanknop, waarmee u direct informatie in NEXTassyst kunt opzoeken en aan de hand daarvan rechtstreeks een document in NEXTassyst kunt opslaan. Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken zal uw apparatuur voorzien moeten worden van specifieke software. Indien u gebruikt maakt van Kyocera apparatuur of deze aanschaft bij ICT Concept kunnen zij u daarbij van dienst zijn.

Mocht u kiezen of eerder gekozen hebben voor apparatuur van een ander merk dan kan het bedrijf Veenman uit Rotterdam u hierbij van dienst zijn. Zij hebben samen met Devoon een oplossing gemaakt die bruikbaar is in combinatie met vrijwel alle merken.

Wat kost het? 
Voor het gebruik van NEXTscan betaalt u voor gebruiksrecht, onderhoud en support per maand € 25,44.

Meer weten? 
Wilt u gebruik maken van de NEXTscan of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martin (06 1472 6397 of martin@devoon.nl) of Boi (06 1448 3039 of boi@devoon.nl).