Anno 2017 nog steeds eigenzinnig

Devoon staat bekend als de eigenzinnige en soms eigenwijze softwareleverancier van het notariaat. Kantoren kiezen voor ons, omdat wij anders zijn. Dit is terug te vinden in onze manier van denken. En eigenlijk zijn we best een beetje trots op dat imago.

Stabiliteit, continuïteit en onafhankelijkheid
Het begint echter met de basis, het leveren van een stabiel softwarepakket aan onze klanten. Zodat de continuïteit van onze klanten op automatiseringsvlak gewaarborgd blijft. Devoon werkt daarom samen met betrouwbare partners en kan zelf en onafhankelijk haar keuzes maken en blijven maken.

Bij Devoon durven wij het anders te doen. Iedere dag kijken wij hoe we onze software efficiënter en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Dit doen we door nieuwe (markt)ontwikkelingen te signaleren maar juist ook door ‘onze’ kantoren als klankbord te gebruiken bij de verdere ontwikkeling van onze software. Want juist onze klanten zijn degene die elke dag met onze software werken. 

3e generatie
Met inmiddels de 3e generatie software, NEXTassyst, zien we dat kantoren nóg beter kunnen inspelen op zowel de veranderende markt als de dagelijkse praktijk. Dit is waarom wij bestaan.

Natuurlijk willen we dat uw kantoor met behulp van NEXTassyst het uiterste uit zichzelf kan halen. Graag zouden wij met u willen vaststellen of wij ook uw kantoor kunnen verrassen en verbeteren met onze manier van werken. 

We vernemen graag van u om het gesprek aan te gaan.