Fijne Pasen

In ons laatste Devoon nieuws vertelde we u dat er in NEXTassyst een easer egg verstopt zat. Voor wie het begrip easter egg niet kent, dit is een grap of een verborgen boodschap in een computerprogramma. De grootste softwaremakers van de wereld verstoppen deze in hun software.

NEXTassyst paasei
Uiteraard blijven wij bij Devoon niet achter en daarom zit In NEXTassyst sinds kort een heus paasei verstopt. Wij daagden u uit om het paasei te vinden en naar ons toe te sturen. De eerste tien kantoren die het paasei vonden werden verrast met een heerlijke paasattentie.

Er werd druk gezocht en….gevonden! Het eerste kantoor had het paasei al binnen een half uur gevonden en gemeld. Daarmee verdient Sam van Tienen van Daamen de Kort van Tuijl notarissen een eervolle vermelding.

Uiteraard zijn we bij Devoon dagelijks keihard aan het werk om onze software te verbeteren zodat u sneller en efficiënter kunt werken. Maar er moet daarnaast natuurlijk ook gelachen kunnen worden smiley

Wij wensen de medewerkers van alle notariskantoren succes met de laatste Paas loodjes en een fijne Pasen gewenst! Uiteraard zijn onze consultants goede vrijdag gewoon tot 17.00 uur bereikbaar.