Gratis demonstratie van NEXTassyst

Graag nodigen wij u uit om een demonstratie van NEXTassyst bij te wonen bij ons op kantoor in Reeuwijk. November is namelijk bij uitstek de maand om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Nog voordat de decemberdrukte losbarst bent u geïnformeerd over de mogelijkheden om uw kantoorprocessen aanzienlijk efficiënter in te richten.

De nieuwste versie van NEXTassyst, onze onovertroffen software voor de notariële praktijk, heeft namelijk veel slimme oplossingen voor de dagelijkse werkzaamheden. Die willen we graag aan u laten zien tijdens een gratis toegankelijke en geheel vrijblijvende demonstratie. We laten u zien hoe compleet en intuïtief de nieuwste versie is. En ú kunt daar snel van profiteren.

Tijdens de bijeenkomst kunt u kennismaken met onze gedreven consultants en software ontwikkelaars. Bovendien is onze partner ICT Concept aanwezig om u te informeren over de voordelen van een snelle, stabiele omgeving waarop u NEXTassyst kunt gebruiken, overal waar u maar wilt.

De aanvangstijd hebben we handig gekozen zodat u de files kunt vermijden en natuurlijk wordt voor de inwendige mens goed gezorgd. De details:

maandag 28 november 2016
inloop vanaf 17:00uur, start 17:30uur, afronding rond 20:30uur
Reeuwijkse Poort 305b, Reeuwijk

We maken graag persoonlijk kennis met u. Door een e-mail te te sturen aan ben@devoon.nl kunt u zichzelf, eventueel samen met een collega, opgeven voor deze inspirerende ontmoeting. Reageer snel, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wij horen graag van u.
Namens het team van Devoon,

Ben van Hengstum