Iedereen over op NEXTassyst

Eind 2015 zijn wij gestart om onze kantoren te voorzien van onze nieuwste generatie software; NEXTassyst. Nu, bijna twee jaar later, kunnen wij met heel veel trots melden dat al onze klanten op NEXTassyst draaien. Dit betekent dat we in de afgelopen twee jaar ongeveer 150 kantoren en meer dan 3000 medewerkers hebben begeleid naar de laatste versie van ons softwaresysteem. Deze mijlpaal willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Samenwerken
Sinds de start van Devoon bijna 16 jaar geleden is assyst - en later NEXTassyst - ontwikkeld in samenwerking met onze kantoren. Op basis van hun feedback hebben wij onze software verder ontwikkeld en uitgebreid. En juist deze wijze van samenwerken is essentieel voor het succes van onze software. 

NEXTassyst is state-of-the-art en bevat alle relevante koppelingen die u als notariskantoor nodig heeft om uw werk gemakkelijk en efficiënt te doen. Koppelingen zoals CTR, ECH, maar ook de kennisbank Via Juridica kunnen inmiddels geïntegreerd vanuit NEXTassyst worden gebruikt. 

Continue verbetering 
Maar we zijn nooit klaar, want stilstand is immers achteruitgang. De geschiedenis leert dat wat nu een modern pakket is, over een paar jaar weer verouderd kan zijn. Daarom zijn en blijven we continu op zoek naar verbetering en vernieuwing.

Elk kwartaal verschijnt er een gratis nieuwe versie van NEXTassyst met verbeteringen van bestaande functionaliteiten en toevoeging van nieuwe functies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze notariskantoren elk kwartaal kunnen profiteren van de geboekte vooruitgang. 

NEXTacademy
Bij die zoektocht naar verbetering en vernieuwing kregen wij van onze kantoren steeds vaker de vraag of er ook klassikale workshops/trainingen door ons worden aangeboden voor (specifieke functies in) NEXTassyst.

Het blijkt dat hier behoefte aan is bij zowel nieuwe medewerkers als, vanwege alle nieuwe functionaliteiten, bij huidige medewerkers. Daarom zijn wij vanaf september 2017 van start gegaan met de NEXTacademy.

Bij de NEXTacademy worden verschillende soorten trainingen en workshops aangeboden. Door middel van deze trainingen kunnen medewerkers hun kennis verdiepen en verbreden waardoor zij sneller en efficiënter gebruik kunnen maken van NEXTassyst. Meer informatie over alle trainingen vindt u op www.devoon.nl/NEXTacademy

Dank
Wij zijn heel trots op het feit dat zoveel notariskantoren gebruik maken en blijven maken van onze software. Daarom hebben wij, om te vieren dat iedereen over is op NEXTassyst, al onze klanten bedankt door middel van een snoeppot met lekker oudhollandse snoepjes.

Wij zullen er alles aan doen om ook de komende jaren de betrouwbare en onafhankelijke softwareleverancier van het Notariaat te blijven. 

Ben van Hengstum en John Lugten