Met de NEXTapp altijd, overal en bovenal veilig werken.

Als (kandidaat) notaris wilt u altijd en overal kunnen werken. Of u nu op kantoor, op het strand of in de trein onderweg naar een klant zit. De tijd dat u alleen maar op kantoor achter uw pc kon werken ligt inmiddels ver achter ons.

Het is niet meer dan logisch dat uw softwarepakket u de mogelijkheid biedt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Althans, dat vinden we bij Devoon. Daarom maakt Devoon het als eerste notariële softwareleverancier mogelijk met de NEXTapp.

24/7 toegang 
Met de NEXTapp hebt u als (kandidaat) notaris 24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens. U kunt gemakkelijk de NAW gegevens van een klant opzoeken. U kunt direct vanuit de app navigeren naar het goede adres, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. U kunt zien welke zaken er voor die klant in het verleden zijn gedaan en alle daarbij behorende documenten inzien en lezen. Zo hebt u direct overzicht in de klantgegevens en de klanthistorie.

Ook het tijdschrijven kunt u direct vanuit de NEXTapp doen. Zo hoeft u als u ’s avonds of in het weekend iets voor de klant doet niet uw pc op te starten, maar registreert u de regels met één druk op de knop in de applicatie.

Veiligheid 
Beveiliging van gegevens is een hot item. Omdat u in de NEXTapp toegang heeft tot al uw klantgegevens is de beveiliging van deze gegevens van essentieel belang. Dit geldt zowel voor de applicatie zelf als voor uw smartphone. Zeker gezien de meldplicht datalekken. Deze wet brengt mee dat u verplicht bent om een datalek te melden. Dit kan een inbraak door een hacker in een databestand zijn, maar kan ook een gestolen laptop of smartphone betreffen.

Beveiliging applicatie 
Om er zo zeker mogelijk van te zijn dat de NEXTapp veilig te gebruiken is, hebben wij de app laten testen door een ethical hacker van een bonafide partij die denkt, handelt en test volgens bestaande hacking technieken. Hieruit bleek dat de NEXTapp zo gebouwd is dat er geen misbruik van gemaakt kan worden.

Beveiliging smartphone 
Naast de beveiliging van de applicatie kan het kwijtraken van uw smartphone ook een mogelijk datalek zijn. Omdat u met uw smartphone toegang heeft tot steeds meer persoonlijke data (zoals internetbankieren, cloudgegevens etc.) is het goed beveiligen hiervan essentieel. Tegenwoordig kunt u er ook voor zorgen dat u op afstand uw smartphone kunt beheren.

Onze Lexxyn Groep partner, Helder Telecom, is niet alleen gespecialiseerd in het optimaal en veilig telefonisch bereikbaar maken van u en uw medewerkers, maar ook in management oplossingen voor mobiele apparaten. In samenwerking met hen mogen wij u het pakket ‘Helder Zicht basis’ 12 maanden gratis aanbieden. Dit servicepakket van Helder Telecom zorgt ervoor dat uw smartphone optimaal beveiligd is. Zo kunt u, mocht u uw telefoon kwijtraken, deze op afstand vergrendelen en wissen. Derden hebben op deze manier helemaal geen kans meer om bij uw eigen data en de data van uw cliënten te komen.

Direct te downloaden 
De NEXTapp is direct te downloaden in de IOS AppStore en de Google PlayStore. Voor het activeren kunt u contact opnemen met Martin Duijs, telefonisch: 06 14 72 63 97 of via e-mailadres: martin@devoon.nl.