Met de NEXTportal op elk gewenst moment inzage in een dossier

Cliënten worden steeds kritischer. Ze verwachten naast vakkundig notarieel advies ook goede service, optimale transparantie en een continue beschikbaarheid van informatie. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en krijgen het liefst op elk gewenst moment inzage in hun dossiers. Dit kunt u gemakkelijk bieden met behulp van de NEXTportal. 

Hoe werkt het?
Met de NEXTportal geeft u uw cliënten direct en online toegang tot hun dossiers. De NEXTportal is een integraal onderdeel van NEXTassyst. U kunt de toegang geven via een 'Mijn notaris'-knop op uw website of in de vorm van een per e-mail verzonden link. Na inloggen vindt de cliënt of adviseur het dossier met de documenten die u heeft vrijgegeven. Als notaris bepaalt u dus welke documenten de cliënt of derde partij kan inzien. 

Veilig
De NEXTportal is een persoonlijke service. De cliënt logt in op uw domein en de documenten staan op uw server. De data staat dus niet op een onbekende server. U kunt deze dienst zonder reserve onder uw eigen notariële verantwoordelijkheid aanbieden. 

Controle
Als notaris houdt u zelf de controle. U kunt zelf bepalen welke documenten door wie kunnen worden ingezien. Daarnaast kunt u zien of de cliënt een bepaald document heeft ingezien. 

Wat kost het? 
De NEXTportal is als standaardmodule beschikbaar voor alle gebruikers van NEXTassyst. Er zijn derhalve geen aanschafkosten voor u als kantoor. Wel wordt twee tot drie uur aan kosten in rekening gebracht voor het personaliseren en correct instellen aan de hand van uw specifieke situatie en wensen. Daarna betaalt u € 0,46 per gepubliceerd dossier, ongeacht het aantal gepubliceerde documenten.  

Meer weten? 
Wilt u gebruik maken van de NEXTportal of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martin (06 1472 6397 of martin@devoon.nl) of Boi (06 1448 3039 of boi@devoon.nl).