NEXTassyst van Devoon gecertificeerd voor het gebruik van ECH 4.0

Vanaf januari 2019 moeten alle softwareleveranciers ECH 4.0 geïntegreerd hebben in hun software. Met veel plezier kunnen wij u melden dat NEXTassyst inmiddels de technische veranderingen heeft doorgevoerd en met succes hiervoor door Stichting ECH is gecertificeerd.

ECH 4.0
Met de komst van ECH 4.0 wordt het laatste stukje papieren proces gedigitaliseerd. Vanaf ECH 4.0 wordt het afschrift van de akte digitaal aangeleverd aan maatschappijen. Daarnaast worden een aantal processen verder geoptimaliseerd. Denk hierbij aan het ontvangen van de gestructureerde invulinstructie vanuit de Hypothecair Financier. Dit maakt het nog gemakkelijker voor notariskantoren om de hypotheekakte op te stellen.

State-of-the-art
Wij vinden dat we het aan onze klanten verplicht zijn om hen te laten werken met een softwarepakket dat state-of-the-art is. Kortom, dat voldoet aan alle eisen die door de markt en door partijen als de KNB en het Kadaster gesteld worden. Daarom blijven wij investeren in innovatie en vooruitgang. 

Geen zorgen
Als u klant bent bij Devoon en werkt met NEXTassyst hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zullen er namelijk voor zorgen dat wij onze software zullen blijven innoveren en NEXTassyst tijdig aan zullen passen aan bijvoorbeeld aanpassingen op het PEC-platform zoals de vernieuwingen bij ECH. Want stilstand is achteruitgang en wij willen samen met onze kantoren vooruit blijven lopen. 

Wilt u met ons verder van gedachten wisselen of heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij of met een van mijn collega’s.

Martin Duijs
M +31 614 72 63 97
T +31 182 39 99 94
martin@devoon.nl 
www.devoon.nl 
@NEXTassyst